Chuango – Prisvärda inbrottslarm för alla behov

Chuango G5 startpaket

Chuango är vårt fabrikat för kunder i behov av ett inbrottslarm, där larm i första hand går till dig själv, någon anställd eller granne. Chuango’s larm går givetvis också att koppla till en larmcentral. Chuango’s larm finns i ett flertal paket och varianter med många olika tillbehör för utbyggnad av larmsystemet. Larmen är mycket lätta att handha och kan programmeras via panelen eller via en App. App:en finns för både iOS och Android.

Nedan finner du ett exempel på grund-/startpaket. Du finner fler och kan beställa direkt i vår e-Butik genom att klicka på Ljudboxen

 

Chuango G5 startpaket

Beställ

Chuango G5  består av en larmpanel med möjlighet att ansluta trådlösa tillbehör. Pris 1590 kr exkl moms. Beställ

I paketet ingår: 
1 larmpanel 
1 strömadapter
1 PIR-sensor 
1 magnetkontakt för dörrar 
2 fjärrkontroller
2 RFID-brickor

Konfiguration och stryning/aktivering/avlarming görs enkelt via SMS eller appar för Android och iOS. Systemet har stöd för upp till 10 fjärrkontroller, 50 trådlösa larmsensorer, och 50 RFID-brickor.
Larmpanelen har inbyggt backuppbatteri och siren med ljudstyrka på 110dB. Till larmpanelen kan även trådbundna larmenheter och sirener anslutas. Vid larm skickas SMS till 5 förvalda nummer. Det går även att koppla upp ett röstsamtal mot larmpanelen.

Larmsensorer kan konfigureras för att vara aktiva när larmet är aktiverat, efter fördröjning, i ”hemma läge”, eller dygnet runt.

Systemet behöver kompletteras med ett SIM-kort vilket du beställer separat. Mått larmpanel (BxDxH) 190x25x132mm.

Chuango G5 centralenhet

Chuango G5 centralenhet